enda en far

Plutselig dreide mye seg om fedre. Det er en god ting. De kan godt løftes og heies frem. Sist gang var det JD Flynn og barna, hvorav to med downs. Denne gang den maronittiske presten Hani Tawk i Libanon. Han er far både som prest og pappa. Som aldri haddde laget mat før, men nå sørger for 600 måltider per dag i et Beirut som ligger nede etter de forferdelige eksplosjonene i Beirut tidligere i år, der 200 døde, 6500 ble skadet og mer enn 300.000 ble hjemløse.

Det var bare å gå i gang, sier han. Dagen etter eksplosjonen gikk hele familien i gang, han, konen og fire barn (8-16), og etterhvert mange frivillige som bidrar til å få maten klar og fordelt. Noe basert på donasjoner, men det meste nå sørget for gjennom karitative organisasjoner. Imponerende! Og for et forbilde på tro og håp og nestekjærlighet!

Advent får en helt ny betydning i år. «Det er som om vi forbereder Jesu komme: i hjertene våre, i våre liv», sier han; «for jeg var sulten og dere ga meg mat, jeg var fremmed og dere tok imot meg.»

Les hele artikkelen her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s